Outlet Bros

Outlet Bros
Online outlet shop

29 Mayıs 2012 Salı

Emre Güral

Tam adıEmre Güral
Doğum tarihi5 Nisan 1989 
Doğum yeriOffenbach, Almanya
Boyu1,88 m (6 ft 2 in)
MevkiiForvet

Emre Güral Eintracht Frankfurt altyapısında futbola başladı. Daha sonra 
SpVgg Greuther Fürth altyapılasında oynadı. Yaşı as takımlar için oynama seviyesine geldiğinde Almanya'nın altkademe liginde mücadele eden Jahn Regensburg için oynamaya başladı. Regensburg'la 2006-07 sezonunda Bayernliga'dan Almanya'nın en yüksek üçüncü kademe ligi olan Regionalliga'ya yükselmeyi başardı. Jahn Regensburg için Regionalliga'daki ilk resmî karşılaşmasına 12 Kasım 2007 tarihinde SSV Reutlingen'e karşı oynan Regionalliga Süd karşılaşmasına çıktı. 


2009-10 sezonunun başında Regionalliga West ekiplerinden SV Elversberg'e transfer oldu. Burada uyum sorunu yaşamadan ilk onbirin vazgeçilmez oyuncusu oldu ve kulüp tarihinin en yetenekli futbolcuları arasında görülmeye başlandı.
Almanya'nın Spor gündemine ilk kez 14 Ağustos 2010 tarihinde Bundesliga ekiplerinden Hannover 98'e karşı oynanan Almanya Kupası karşılaşmasında geldi. Bu karşılaşmada gösterdiği performansla takımın Hannover'i elemesinde en büyük payı olan futbolcu olarak gösterildi ve Bayern Münih gibi birçok Bundesliga ekibin transfer listesine girdi.
Bu büyük rekabete rağmen 2011-12 sezonun başında 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'a transfer oldu.
2012 de Siyah-beyazlı yönetim Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor'da forma giyen Emre Güral ve Berkay Samancı'yı kadrosuna kattı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder